Kerstshopping 2018 start in Ieper!

afficheKerst 2018

In 2006 werd de ijspiste op de Grote Markt op vraag van de lokale zelfstandigen voor het eerst uitgebreid met een heuse kerstmarkt. Na de geslaagde eerste edities heeft de kerstmarkt inmiddels een vaste waarde verworven op de Ieperse eindejaarskalender.

Dankzij dit succes verschijnen er van 24 november tot en met 2 januari opnieuw 20-tal sfeervolle chalets op de Grote Markt, waar de bezoekers kunnen genieten van typische kerstmarktproducten. Ook de ijspiste is toegankelijk van 24 november tot en met 2 januari. De vzw Centrummanagement Ieper pakt dit jaar opnieuw uit met een overdekte ijspiste die in een nieuw jasje werd gestoken. Schaatsen kan nu op 'elk' moment van de dag. Weer of geen weer! 
Tijdens de weekends is er volop animatie om het publiek een aangenaam bezoek te garanderen.

Dit jaar ondergaat de eindejaarstombola een facelift. De kerstshoppers in Ieper maken kans op één van de vier splinternieuwe, kwaliteitsvolle elektrische fietsen van het merk Koga.

De kerstverlichting in de Ieperse winkelstraten en op de kerstmarkt is opnieuw van de partij. De feeërieke ambiance is aldus verzekerd.