Animatie

Opening op vrijdag 23 november met de PartyTrooperz

Voor de liefhebbers van fonkelende kerstverlichting en feeëriek versierde kerstetalages hebben we goed nieuws: op vrijdagavond 23 november wordt het startschot gegeven van het Ieperse kerstdorp met de ijspiste op de Grote Markt. Om 19.30u wordt de kerstmarkt officieel geopend door de Kerstman gevolgd door het optreden van de PartyTrooperz om 20.15u

Partytrooperz

Kerstdorp verenigingen

Op vrijdag 21 december om 18.00u opent een 2e kerstdorp voor verenigingen zijn deuren. Maak er tijdens de weekends van 21-23 en 28-30 december kennis met tal van Ieperse verenigingen. Afspraak op de Grote Markt, naast de Almhütte.

Huis van de Kerstman

Laat in het ‘Huis van de Kerstman’ je kerstkadootjes inpakken door Santa’s lieve helpers of ga er op de foto met de enige échte kerstman.

Kersttrein

Tijdens de koopweekends in december brengt het kersttreintje je van de randparking naar het centrum en terug. Ontdek hier alle stopplaatsen.

Last Post- en Kerstverlichtingstocht

Op zaterdag 8 december organiseert Wandelclub Nooit Moe Boezinge een nieuwe editie van de succesvolle wandeltocht. Start vanaf 14.00 uur in de Fenix.
Meer info: www.nooitmoe.be

Colora Santa Claus Run 

Op vrijdag 21 december vindt de 5e editie van de Kerstmannen- & vrouwenloop plaats. Om 19.00uur wordt het startsein gegeven op de Grote Markt van Ieper, ter hoogte van de Kerstmarkt. Na de kerstrun kunnen deelnemers en sympathisanten afzakken naar de kerstmarkt voor het optreden van Mini & Maxi Band
Meer info: www.lokomotief-runners.be

overzicht animatie2018

`