Eindejaarsactie

Shop in Ieper en win één van de vier splinternieuwe, kwaliteitsvolle elektrische fietsen van het merk Koga of één van de vele kadobons.

Dit jaar ondergaat de eindejaarstombola een facelift. De kerstshoppers maken dankzij de eindejaarsactie kans op een splinternieuwe elektrische fiets of een Ieperse kadobon. Op zondag 6 januari 2019 wordt de gelukkige winnaar uitgeloot tijdens de nieuwjaarsreceptie op de Grote Markt.

banner eindejaarsactie2018
Uittreksel uit het tombolareglement:

  • De eindejaarstombola loopt van 1 tot 31 december 2018 en staat onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.
  • De prijzenpot bestaat uit vier splinternieuwe, kwaliteitsvolle elektrische fietsen.
  • De klant vult de loten in en deponeert die in de spaardoos bij de deelnemende handelaars of in de urne in de schaatsverhuurruimte bij de ijspiste op de Grote Markt.
  • Deelnemende klanten moeten fysieke personen zijn, ouder dan 18 jaar.
  • Enkel volledig en correct ingevulde loten zijn geldig.
  • Op zondag 6 januari 2019 om 12.00u worden de winnaars getrokken tijdens de nieuwjaarsreceptie op de Grote Markt.
  • Aanwezigheid van de winnaars is niet verplicht.
  • Het volledige reglement is terug te vinden op de websites www.shop-in-ieper.be en www.kerst-in-ieper.be of bij de Dienst Lokale Economie.

Download het tombolareglement

Deelnemerslijst


En ook de handelaars in de deelgemeenten zitten niet stil!

UNIZO Boezinge, Zuidschote & Elverdinge organiseert van 1 tot 31 december 2018 de traditionele eindejaarsverkoopactie met een prijzenpot van 6.000 EUR. De 5 hoofdprijzen zijn o.a.: een etentje, een reischeque, een TV, ... Per 5 EUR krijgen klanten een tombolabiljet waarmee ze een 10 EUR bon of één van de vijf hoofdprijzen kunnen winnen. Deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de verlichte kerstboom versierd met rode UNIZO-linten voor hun handelszaak.

In de deelgemeenten Hollebeke en Zillebeke gaat er opnieuw een traditionele kerstactie door met genummerde lotjes waarbij er diverse hoofdprijzen te winnen vallen zoals een kwaliteitsvolle elektrische fiets en een tv, en vele vele waardebonnen, dit ter ondersteuning van de getroffen handelaars door de wegenwerken. De actie start op 1 december en eindigt op 31 december en de totale prijzenpot bedraagt maar liefst 7.000 EUR.
De 14 deelnemers zijn te herkennen via een duidelijke banner aan hun etalage.

UnizoEindejaarsactie 2018 Pr04

De handelaars uit Vlamertinge organiseren tijdens de maand - december een eindejaarsactie met een prijzenpot t.w.v. 6.000 EUR.